Over ons

Garage Vande Ginste werd opgericht in het jaar 2006 door Eric Vande Ginste. Met meer dan 30 jaar ervaring in de herstelling en verkoop van professionele landbouwmachines, bieden wij u de beste service. Ons bedrijf bestaat uit Eric en zijn vrouw Ann die de klanten administratief bijstaat.

Onze troeven zijn onze klantgerichtheid waarbij we de noden en wensen van de klant samen zo goed mogelijk proberen uit te werken. Ons gamma bestaat uit tractoren, heftrucks, grondbewerkings – en andere landbouwmachines. Natuurlijk staan we u met andere aanvragen ook graag te woord en helpen we u graag verder.

U kunt ons en de laatste ontwikkelingen in ons bedrijf ook volgen op Facebook.

Facebook nieuws

Verdeler van

Waarom kiezen voor ons?

Geen lange wachtrijen of tussenpersonen. Bij ons bent u altijd welkom en dat spiegelt zich in een rechtstreekse aanpak.

Garage Vande Ginste biedt u de oplossing voor alle soorten tractoren, landbouwmachines, heftrucks en de bijhorende onderdelen.

Bij Garage Vande Ginste verdelen we samen met onze concessiehouder de nieuwste en tweedehands tractoren van Case IH, STEYR en New Holland.

Niet alleen tractoren, maar ook alle soorten onderdelen en landbouwmachines kunnen hier aangekocht worden. Verder zijn we gespecialiseerd in diverse types heftrucks.

Onze diensten

  • Onderhoud
  • Herstellingen
  • Verkoop
  • Depannage
  • ...

Wie is Eric?